top of page

Bring et godt budskap!

Tiden vi lever i gir oss ofte dårlige eller nedslående nyheter; krig, miljøproblemer og

stigende priser. Takk og lov for at vi kristne kan komme med de Gode Nyhetene, evangeliet om Jesus Kristus!


I 2.Kongebok kap. 7 leser vi om et Israel i store problemer. Syrerne hadde beleiret dem og det var ikke mat. Guds profet sto fram og forkynte at det skulle bli nok mat, ja rikelig til alle bare et døgn etterpå. Men folket greide ikke tro det midt i vanskelighetene.

Kvinne deler ut traktater
Magnhild Thorstensen deler ut traktater og vitner for lokale folk nær Nuwara Eliya. Foto: Gunnar Thorstensen

I porten satt fire spedalske menn. De sa til hverandre: Hvorfor skal vi bli sittende her til vi dør? Går vi inn i byen er der ikke mat, blir vi sittende her, må vi også dø. Så la oss nå gå over til syrernes leir! Lar de oss leve, så lever vi. Dreper de oss, så dør vi. Så gikk de til syrernes leir, og fant den tom for folk. Herren hadde spredd frykt blant dem så de flyktet fra alt, utstyr og mat. De spedalske fant alt de ville ha og forsynte seg - inntil en av dem sa: Det er ikke rett det vi gjør. I dag er dagen vi kan bringe godt budskap! Tier vi og venter, så faller det skyld på oss. Og de skyndte seg og brakte bud som forandret livet for alle!


Hvilken forskjell det gjør at noen bringer det gode budskap! Det gir liv, ikke bare her på jorden, men evig liv og frelse. Vi har Ordet og muligheten til å dele. Fordi noen delte det gode budskapet de hadde fått, er du og jeg frelst i dag. La oss spørre Herren hva vi kan gjøre i dag!Comentários


bottom of page